Diensten

Hoewel de focus ligt op onderstaande diensten sta ik uiteraard ook open voor nieuwe ideeën. Heeft u een vraag of wilt u een totaalpakket bij mij en eventuele partners neerleggen? Geen probleem. Ik sta altijd open voor contact en je mag echt alles vragen.

Doen dus.

Hosting

Het klinkt zo simpel. Echter is goede hosting de kern van een website of webshop. Snelheid en veiligheid doen meer dan je denkt.

Webdesign

Modern webdesign in een CMS naar keuze. Altijd overzichtelijk en makkelijk zelf aanpassingen doen aan je eigen website of webshop.

Social Media

Social media is niet meer weg te denken uit de huidige samenleving. Maar wat is het nu voor jouw onderneming?

Onderhoud

Het tijdig uitvoeren van updates en back-ups voorkomt veiligheidsrisico’s en problemen. Oh, en Google je leuk vinden.

Webdesign

Het is de basis van elke website en elke webshop: webdesign. Het gaat verder dan een ontwerp zoeken dat bij je past. Webdesign houdt rekening met alle facetten van de website of webshop. Hoe verloopt het verkeer? Hoe staat het met de conversie? Is de site gericht op verkoop en waarom blijven klanten weg? Wat maakt een site succesvol? Een hoop vragen en alle antwoorden liggen hier. Samen wordt er gekeken naar een webshop of website die perfect aansluit op de wensen van jouw onderneming.

Om de website zelf makkelijk te kunnen onderhouden wordt meestal gebruik gemaakt van Abayo. Dit is verreweg het beste en makkelijkste CMS voor de eindgebruiker. Daarnaast wordt veel gewerkt in het CMS WordPress, met WooCommerce voor de webshops. Maar ook Prestashop wordt door veel klanten als zeer prettig en overzichtelijk ervaren. De keus is aan jou, maar SocialCowboy is het adres waar je moet zijn.

Social media

Tegenwoordig is social media onlosmakelijk verbonden met een goede website. Nieuwe berichten worden automatisch gepubliceerd op de juiste kanalen en de doelgroep wordt bereikt. Maar is dat wel zo? Bereik je echt de doelgroep?
Social media is voor veel ondernemers een abstract begrip. Veel ondernemers zijn wel ‘iets met social media’ aan het doen, maar het gewenste resultaat blijft helaas uit. Door goed te kijken naar de set-up van website en social media en een gedegen strategie te ontwikkelen kan er veel meer uit social media marketing gehaald worden. Is Facebook wel het juiste kanaal, of zit jouw doelgroep juist meer op LinkedIn? SocialCowboy maakt social media weer inzichtelijk en leert je wat de effecten zijn van bepaalde acties.

Hosting

Hosting. The cheaper, the better wordt vaak gedacht. De afgelopen jaren is gebleken dat goedkoop vaak duurkoop is. Begrijp me niet verkeerd. Goede hosting is niet prijsafhankelijk, maar voor bodemprijzen krijgt men bodemservice. Hosting is meer dan een stukje van een server huren. Hosting heeft ook te maken met de uptime (is een website altijd bereikbaar?), de snelheid, beveiliging tegen hacks en malware, service en niet onbelangrijk: zijn ze bereikbaar bij problemen? Voor de meeste websites werkt SocialCowboy tegenwoordig samen met Byte InternetAlles kan, indien gewenst, op eigen naam geregistreerd worden met toevoeging van een Technisch Beheerder. Zo blijft alles jouw eigendom, maar hoef je niet om te kijken naar het onderhoud. Websites die gemaakt worden met Abayo draaien volledig in de cloud, en behoeven dus geen aandacht!

Onderhoud

Het ondergeschoven kindje van bijna elke website: onderhoud. Wat gebeurt er met je website als deze gehackt wordt? En is je website klaar voor nieuwe updates van de server? ‘Geen idee’, is vaak het antwoord. Echter zijn deze zaken wel belangrijk. Sommige hosters maken automatisch back-ups voor je, maar zelf een kopie lokaal en extern bewaren is altijd goed. Mocht er iets gebeuren met je website dan kun je altijd de meest recente versie terug online zetten. Zo beperkt je de schade en voorkom je kosten voor een nieuwe website of groot onderhoud.
Vaak komt het voor dat niet de hele website offline gaat, maar onderdelen stoppen met werken. Alle losse onderdelen zijn ook regelmatig aan updates onderhevig om goed met elkaar te blijven communiceren. Bovendien blijft je website op deze manier veilig en snel werken. Bij SocialCowboy kun je terecht voor continue onderhoud, maar ook als je denkt dat het hoognodig is om wat updates en back-ups uit te voeren.

© Copyright - SocialCowboy.nl