Over mij

“Sinds 2013 is Jan-Bert de Lepper actief als zelfstandig ondernemer met SocialCowboy. Zonder kantoor, zonder personeel, zonder poespas.
In samenspraak met organisaties en ondernemers probeert hij de optimale online aanwezigheid voor de klant te bereiken. Dit uit zich in modern, conversiegericht, webdesign en de juiste inzet van social mediakanalen.”

Wat SocialCowboy doet

SocialCowboy is het adres voor uw complete online aanwezigheid. Naast webdesign in onder andere WordPress behoren inmiddels ook meerdere webshops tot de portfolio. Over de hosting hoeft u zich ook geen zorgen te maken en zelfs het logo ontwerp kan binnen het totaalpakket opgenomen worden. En hoe zit het met social media koppelingen? De naam zegt het al. Zo slaagt iedereen bij hetzelfde adres, met één aanspreekpunt en één overzichtelijk factuur.

Sinds 2016 is SocialCowboy ook officieel reseller van Abayo CMS. Dit Drag-and-Drop systeem maakt het bijhouden van je eigen website makkelijker dan ooit. Het mooiste komt nog: nooit meer updates of onderhoud!

Vaardigheden

Nee, ik kan niet alles. Wel ken ik veel collega ondernemers die samen alles in huis hebben. Wat ik echter het liefst zelf doe:

  • Design in Abayo
  • WordPress / CMS
  • Aanpassingen en ontwikkelingen in HTML/CSS/PHP
  • Design in Photoshop
  • Social media marketing

Benieuwd wat ik voor u kan doen?

© Copyright - SocialCowboy.nl